Mezun Durumda Fazla AKTS Alma Başvuru Duyurusu
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde Mezun Durumda Fazla AKTS (50 AKTS) alma talebinde bulunacak öğrencilerimiz, 17 Eylül 2024 tarihine kadar Fen Fakültesi (315 Nolu Ofise) şahsen Dekanlığımıza başvurabilirler.

Not: Normal ders alma (40’a kadar) işlemi öğrenciler tarafından yapılacak olup başvuru dilekçesinde belirtilen fazla akts talebi ise bölüm tarafından değerlendirilip sisteme girilmek üzere Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gönderilecektir.  
 
Öğrencilerimiz, Karabük Üniversitesi Ön Lisans, Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 21. Maddesinin 7. Fıkrasına 
 
(Öğrenci birbirini izleyen iki yarıyıl sonunda mezun olabilecek durumda ise bu yarıyıllarda en fazla 50 AKTS ders almasına izin verilebilir. Öğrenciler akademik takvimde belirtilen süre içerisinde danışman onayı alarak ilgili dekanlık/müdürlüğe müracaat ederler ve bu derslerin alınabilmesine ilişkin ilgili yönetim kurulu kararı Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bildirilir.dikkat ederek başvuruda bulunabilirler.
 
Not:Yapılan başvurularda imza bulunması gerekmektedir. İmzalı ve pdf formatında olmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

Fazla AKTS Başvuru Formu için tıklayınız.