Yaz Okulu Tek Ders Sınavı Hakkında

2020-2021 Eğitim öğretim yılı yaz okulu sonunda tek dersi kalan öğrencilerimizin,Tek ders sınavı başvurularını 14 Eylül 2021 saat 15.00' a kadar Dekanlığımıza yapması gerekmektedir. 

 

Tek ders sınavına yaz okullarından ders almış ve sınava girme ihtimali olan tüm öğrencilerimiz başvuru yapabilir. Başvurular ekteki dilekçe ile birlikte (imzalı olacak şekilde) fef@karabuk.edu.tr adresine ve şahsen yapılabilecektir. Başvuru yapmayan öğrenciler sınava giremeyecektir. 

Tek Ders Başvuru Dilekçesini indirmek için tıklayınız.

 

Tek ders sınavı 15 Eylül 2021 Çarşamba günü uzaktan online yapılacaktır.  

 

Yaz okulu sonunda tek ders sınavına girebilmeniz için yaz okulu yönergesine göre; 
 

Yaz okulu sonundaki tek ders sınavına, yaz okuluna kaydolan ve yaz okulu sonunda mezuniyeti için tek dersi kalan öğrenciler girebilirler. Başka bir yükseköğretim kurumunda öğrenim görmekte iken üniversitemiz yaz okulundan ders alan öğrenciler tek ders sınavına giremezler. Öğrencinin tek ders sınavına girebilmesi için yaz okuluna kaydolması yeterli olup, o dersin yaz okulunda alınıp alınmadığına bakılmaz. Ancak o dersin güz/bahar dönemlerinde devam şartının sağlanmış olması gerekir. 

 

Tek ders sınavı ile ilgili diğer hususlar yönetmelikte belirtildiği şekliyle uygulanır. Yanlış beyanda bulunan öğrenciler hakkında üniversitemiz ilgili yönetmeliği uygulanacaktır. 

 

Not: İmzasız ve okunaksız dilekçeler işleme alınmayacaktır. 

        Tek Ders Programı 14 Eylül’de açıklanacaktır.